Tussenschoolse opvang op de Schakel.

De Tussenschoolse Opvang op De Schakel wordt vanaf schooljaar 2018-2019 georganiseerd door Kinderopvang Pinkeltje. Kinderen kunnen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen de middag overblijven.Het overblijven vindt plaats in de gemeenschapsruimte en in sommige groepsruimten.

Aanmelding vindt plaats via een “inschrijfformulier overblijven”; hier kunt u om vragen bij de groepsleerkracht of bij Kinderopvang Pinkeltje. De kinderen zijn tijdens het overblijven verzekerd!

De kosten:
Incidenteel overblijven is per keer  € 2,00 contant, te voldoen tijdens het overblijven.
Een overblijfkaart voor 10 keer overblijven  € 15,00 contant, te voldoen tijdens het overblijven. Een jaarabonnement (onbeperkt overblijven) kost  € 110,00. Voor de betaling hiervan ontvangt u een factuur. Start uw kind na de herfstvakantie op onze school, dan kost een abonnement  € 11,00 per maand.

Op onze school is een regeling mogelijk, waarbij de overblijfkosten in termijnen kunnen worden betaald. Indien u hiervan gebruik wilt maken, gelieve dan hierover een afspraak te maken met Kinderopvang Pinkeltje.

Kinderopvang Pinkeltje
pinkel@zeelandnet.nl